Winemakers dinner - Kangarilla Road

23
May 2022

Winemakers dinner - Kangarilla Road 


Vær med til en fantastisk middag og smagning med Charlie fra Kangarilla Road (McLaren vale - Australien) 


Kangarilla Road er et familieejet vinhus og blev etableret af producenten og administrerende direktør Kevin O'Brien og hans kone Helen i 1997. Havet, som er en af McLaren Vale´s grænser, har stor indflydelse på at der år efter år produceres pålidelige kvalitetsvine.
Middelhav´s klimaet har opmuntret vinhuset til at være modige og innovative i udforskningen af forskellige sorter og vin stilarter.
Porteføljen af vine omfatter de ”klassiske” Shiraz, Chardonnay og Cabernet Sauvignon og b.la. flere italienske sorter såsom Sangiovese, Montepulciano og Primitivo. Alle Kangarilla Road´s vine viser de sande sortsegenskaber som du ville forvente med den subtile tilsætning af australsk solskin. De forskellige druesorter anerkendes ved mærkning af hver flaske med en håndtegning af sortens blade. Kangarilla Road er en engageret deltager i McLaren Vale´s anerkendte bæredygtighedsprogram, og producerer af den grund vine fra både økologiske og biodynamiske vinmarker.

 

Silent Noise er det første soloprojekt fra Charlie O'Brien. Charlie startede vinfremstilling i en alder af 4 år på sin forældres vingård i McLaren Vale og tog beslutningen om at begynde at fremstille sine egne vine.  Markerne, der ligger lige ved havet, producerer Shiraz med utrolig intensitet, samtidig med at de opretholder et udsøgt niveau af balance, der er så sjældent at finde i regionen.


Drengene i køkkenet  laver en menu ud fra de forskellige vine som vi skal smage og Charlie fortæller, om sin vej til livet som winemaker. Samt en massere om de forskellige vine. 

Vi har altid elsket Kevins klassiske vine, men må også indrømme at Charlie’s nye tilgang til vineriet, er lige i vores ånd. Han arbejder uden filtrering, med spontan gæring og bæredygtighed. Dette giver en spændene smagning med både det nye og det “gamle” fra et af Australiens bedste vinerier. 


På aftenen serverer vi 9 forskellige vine, snacks og 4 retter. 

Pr. person 1000,- 

Book plads

Tirsdag

17:30 – 23
Onsdag
17.30 – 23
Torsdag
17.30 – 24
Fredag
17.30 – 24
Lørdag
17.30 – 24

BROR DITLEV
Jernbanegade 44
6000 KOLDING