.jpeg)
Menuen
Vores menu varierer med sæsonen, dvs. at vi ugentligt laver ændringer og somregel skifter vi blot en enkelt ret ad gangen.
Før vi skifter en ret skal den nye ret testes og den skal smages med et hav af vinkombinationer. Først når alle er tilfredse lander den på bordet hos jer. God mad tager tid, men tilgengæld kan håndværk og omhu smages.
Vi kører blot en menu, men i forskellige størrelser. Altså vælger man 3 retter er der mere på tallerknen, samt mætningsgarniture til hovedretten. Vil man til gengæld have den fulde Bror Ditlev oplevelse sørger vi for at retternes størrelse er afstemt så alle kan komme igennem.
Allergi, vegetar eller noget du ikke spiser?
En låst menu kan være svær hvis man har noget man ikke tåler, ikke spiser eller bare ikke kan lide. Det løser vi naturligvis, blot noter det i jeres reservation, så sørger vi for en substitut.
Snacks
Når i ankommer starter vi altid let med 3 små snacks, så er der tid til at lande og måske kigge lidt i vinkortet.
Løg - Karamel - Chorizo
Tærte - fuglelever - timian
Purity laks - fennikel - rosmarin
/ Champagne — Dream Vintage Grand Cru / André Clouet / 2004
Retterne og menuerne
Rå rejer - Kærnemælk - Agurk
Vi tester og vin match kommer
Nye danske kartofler - trøffel - citrus
Vi tester og vin match kommer
Issing - fermenteret asparges - caviar
Vi tester og vin match kommer
Fennikel - ansjoser - surdej
Vi tester og vin match kommer
Krogmodnet okse - ramsløg - sennep
Vi tester og vin match kommer
Osteret fra Unikas gemmer
Gewürztraminer Grand Cru Hengst / Domaine Saint-Rémy / 2009
Hvid chokolade - æble - selleri
Vi tester og vin match kommer
Rabarber - rålakrids - mandler - fløde
Vi tester og vin match kommer
Fudge a la Tom
Nougat - Chokolade
Macaroon - Ruby chokolade
10g caviar og ekstra trøffel
Opgraderet vinmenu
De bedste vine fra gemmerne
Kontakt
BROR DITLEV
Jernbanegade 44
6000 KOLDING
+45 73 70 25 19
GASTRO@BRORDITLEV.DK
Facebook / Instagram / Gavekort