Menuen

Vores menu varierer med sæsonen, dvs. at vi ugentligt laver ændringer og som regel skifter vi blot en enkelt ret ad gangen.
Før vi skifter en ret skal den nye ret testes og den skal smages med et hav af forskellige vine. Først når alle er tilfredse lander den på bordet hos jer. God mad tager tid, men til gengæld kan håndværk og omhu smages.

Vi kører blot én menu, men i forskellige størrelser. Altså vælger man 3 retter er der mere på tallerknen, samt mætningsgarniture til hovedretten. Vil man til gengæld have den fulde Bror Ditlev oplevelse sørger vi for at retternes størrelse er afstemt så alle kan komme igennem.

Allergi, vegetar eller noget du ikke spiser? 

En låst menu kan være svær hvis man har noget man ikke tåler, ikke spiser eller bare ikke kan lide. Det løser vi naturligvis, blot noter det i jeres reservation (senest dagen før), så sørger vi for en substitut.

Obs. 3 retters - Light Experience serveres Tirsdag-Torsdag

Snacks

Når i ankommer starter vi altid let med 3 små snacks, så er der tid til at lande og måske kigge lidt i vinkortet.

Ny kartoffel - trøffel - havgus

Grillet andehjerte - hybenrose

Crumpet - Østers - Æbler fra Trapholt

/ Extra Dry Prosecco / Ai Galli / Treviso / Italien

Retterne og menuerne

Light Experience
3
450
 kr.
Inkl. vin & bobler.
750
 kr.
The Experience
5
750
 kr.
Inkl. vin & bobler.
1250
 kr.
Full Experience
7
900
 kr.
Inkl. vin & bobler.
1600
 kr.
Feinsmeckeren
8
0
 kr.
Inkl. vin & bobler.
2500
 kr.
SØDT

Blåmuslinger - Clara Friis - Kernemælk

Pinot Auxerrois / Domaine Saint-Remy / Frankrig / 2018

SØDT

Rødtunge - Fermenteret asparges - Caviar

Blanc de Noir / Richmond Plains / New Zealand / 2019 / BIO

SØDT

Hvide asparges - Gran - Solbærblade

Moscatel Gran Reserva / La Causa / Itata, Chile / 2016

SØDT

Havtaske - Okse - Majs

The Veil / Kangarilla Road / Australien / 2015

SØDT

Gråand - Rødbede - Hyldebær

Tinto Roble / Rejadorada / Spanien / 2013

SØDT

Osteret fra Unikas gemmer

Serie Naranja / Ramon Ramos / Rueda, Spanien / 2017

SØDT

Hvid chokolade - Hyldeblomst - Selleri

Moscato d'Asti / Germano Angelo / Piemonte, Italien / 2020

SØDT

Ribs - Rålakrids - Kefir

Ribs cocktail med Ruby port

SØDT

Fudge a la Tom

SØDT

Havtorn-Marengs Tærte

SØDT

Macaroon - Ruby chokolade

SØDT

10g caviar og ekstra trøffel

SØDT

Opgraderet vinmenu

Årgangsvine og unikummer fra kælderen

Tirsdag
17.30 – 23
Onsdag
17.30 – 23
Torsdag
17.30 – 24
Fredag
17.30 – 24
Lørdag
17.30 – 24
Søndag
10.30 – 13

BROR DITLEV
Jernbanegade 44
6000 KOLDING

+45 73 70 25 22
GASTRO@BRORDITLEV.DK


Facebook / Instagram / Gavekort

OM OS
BESTIL BORD
No items found.
Se alle ➞