Menuen

Vores menu varierer med sæsonen, dvs. at vi ugentligt laver ændringer og som regel skifter vi blot en enkelt ret ad gangen.
Før vi skifter en ret skal den nye ret testes og den skal smages med et hav af forskellige vine. Først når alle er tilfredse lander den på bordet hos jer. God mad tager tid, men til gengæld kan håndværk og omhu smages.

Vi kører blot én menu, men i forskellige størrelser. Altså vælger man 3 retter er der mere på tallerknen, samt mætningsgarniture til hovedretten. Vil man til gengæld have den fulde Bror Ditlev oplevelse sørger vi for at retternes størrelse er afstemt så alle kan komme igennem.

Allergi, vegetar eller noget du ikke spiser? 

En låst menu kan være svær hvis man har noget man ikke tåler, ikke spiser eller bare ikke kan lide. Det løser vi naturligvis, blot noter det i jeres reservation (senest dagen før), så sørger vi for en substitut.

Obs. 3 retters - Light Experience serveres Tirsdag-Torsdag

Snacks

Når i ankommer starter vi altid let med 4 små snacks, så er der tid til at lande og måske kigge lidt i vinkortet.

Crumpet - Østers

Rødbede - Fromage - Eiswein

Croustade - Bakskuld

Charcuterie - Vilde svampe

-Brut Resérve / Leclerc Briant/ Champagne / Frankrig / ØKO

Retterne og menuerne

Light Experience
3
450
 kr.
Inkl. vin & bobler.
800
 kr.
The Experience
5
750
 kr.
Inkl. vin & bobler.
1300
 kr.
Full Experience
7
900
 kr.
Inkl. vin & bobler.
1650
 kr.
Feinsmeckeren
8
0
 kr.
Inkl. vin & bobler.
2500
 kr.
SØDT

Rødfisk - Mirabelle - Kernemælk

Wiener Gemischter Satz / Weingut Wieninger / Wien, Østrig / 2019 / ØKO

SØDT

Pighvar - Hummer - Fermenteret asparges

Large Soif / Terra Vita Vinum / Loire, Frankrig / 2019 / ØKO

SØDT

Fennikel - Høns - Sur

La Blanca / Krasna Hora / Moravia, Tjekkiet / 2020 / BIO

SØDT

Agerhøne - Hare - Armagnac

Bel Canto / Domaine Maby / Rhone, Frankrig / 2018 / ØKO

SØDT

Krondyr - Kål - Enebær

Swanti / La Vedetta / Barbaresco / Piemonte, Italien / 2020

SØDT

Fransk ostetærte med kvæde

Gewürztraminer Grand Cru Hengst / Dom. Saint-Remy / Alsace, Frankrig / 2015 / BIO

SØDT

Kardemomme - Brombær - Mørk Chokolade

Arzimo Recioto di Soave / La Cappuccina / Soave, Italien / 2013 / ØKO

SØDT

Vaffel - Mandel - Blomme i Madeira

Pineau des Charentes Rouge / Francois Voyer / Cognac, Frankrig

SØDT

Macaron - Pastinak - Hvid Chokolade

SØDT

Bær skumfidus

SØDT

Single origin chokolade - Szechuan peber

SØDT

10g caviar og ekstra trøffel

SØDT

Opgraderet vinmenu

Årgangsvine og unikummer fra kælderen

Tirsdag
17.30 – 23
Onsdag
17.30 – 23
Torsdag
17.30 – 24
Fredag
17.30 – 24
Lørdag
17.30 – 24

BROR DITLEV
Jernbanegade 44
6000 KOLDING

+45 73 70 25 22
GASTRO@BRORDITLEV.DK


Facebook / Instagram / Gavekort