Menuen

Vores menu varierer med sæsonen, dvs. at vi ugentligt laver ændringer og somregel skifter vi blot en enkelt ret ad gangen.
Før vi skifter en ret skal den nye ret testes og den skal smages med et hav af vinkombinationer. Først når alle er tilfredse lander den på bordet hos jer. God mad tager tid, men tilgengæld kan håndværk og omhu smages.

Vi kører blot en menu, men i forskellige størrelser. Altså vælger man 3 retter er der mere på tallerknen, samt mætningsgarniture til hovedretten. Vil man til gengæld have den fulde Bror Ditlev oplevelse sørger vi for at retternes størrelse er afstemt så alle kan komme igennem.

Allergi, vegetar eller noget du ikke spiser? 

En låst menu kan være svær hvis man har noget man ikke tåler, ikke spiser eller bare ikke kan lide. Det løser vi naturligvis, blot noter det i jeres reservation, så sørger vi for en substitut.

Obs. 3 retters - Light Experience serveres Tirsdag-Torsdag

Snacks

Når i ankommer starter vi altid let med 3 små snacks, så er der tid til at lande og måske kigge lidt i vinkortet.

Ny kartoffel - trøffel - havgus

Tærte - fuglelever - timian

Purity laks - fennikel - rosmarin

/ Extra Dry Prosecco / Ai Galli / Treviso / Italien

Retterne og menuerne

Light Experience
3
450
 kr.
Inkl. vin & bobler.
700
 kr.
The Experience
5
650
 kr.
Inkl. vin & bobler.
1100
 kr.
Full Experience
7
1000
 kr.
Inkl. vin & bobler.
1600
 kr.
Feinsmeckeren
8
0
 kr.
Inkl. vin & bobler.
2500
 kr.
SØDT

Grønne asparges- Østers - Persille

Sparkling / Eckhof / Østrig / 2019

SØDT

Ising - Fermenteret asparges - Caviar

Picpoul de Pinet / Moulin de Gassac / Frankrig / 2016

SØDT

Hvide asparges - Karamelsten - Valle

Vivé Torrontes / Alta Vista / Mendoza / Argentina / 2017

SØDT

Brissel - Hummer - Græskar

Sankt Laurent Riede Schlossberg / Eckhof / Østrig / 2013

SØDT

Gris - Kaffe - Morkler

Bordeaux Superieur / Chateau Des Joualles / 2016

SØDT

Osteret fra Unikas gemmer

Gewürztraminer Grand Cru Hengst / Domaine Saint-Rémy / 2015 / BIO

SØDT

Hvid chokolade - Æble - Selleri

Æble Isvin / Østergård Vinmageri, / Stokkemarke, Lolland

SØDT

Rabarber - Rålakrids - Mandler - Fløde

Brachetto d'Acqui / Mario Torelli / 2019 / ØKO

SØDT

Fudge a la Tom

SØDT

Nougat - Chokolade

SØDT

Macaroon - Ruby chokolade

SØDT

10g caviar og ekstra trøffel

SØDT

Opgraderet vinmenu

De bedste vine fra gemmerne

Tirsdag
17.30 – 23
Onsdag
17.30 – 23
Torsdag
17.30 – 23
Fredag
17.30 – 23
Lørdag
17.30 – 23
Søndag
10.30 – 13

BROR DITLEV
Jernbanegade 44
6000 KOLDING

+45 73 70 25 22
GASTRO@BRORDITLEV.DK


Facebook / Instagram / Gavekort

OM OS
BESTIL BORD
No items found.
Se alle ➞