Aften

Light Experience

Den lille sæsonmenu som serveres tirsdag–torsdag og til frokost.

3 retter

Pære · musling · pistacie

Vildgås fra Højer · brombær · perlespelt

Stikkelsbær · anis

MENU: 350,-

MENU MED VINMENU: 600,-

BOBLER & TRE SNACKS: 175,-

Full experience

Oplev det bedste fra køkkenet og kælderen med vores store tasting menu.

3 Snacks

Løg - karamelsten

Grillet asparges

Laks - æble

/Riesling brut, Burg Ravensburg
/*Champagne - Grand Cru- André Roger

6 Retter

Kartoffel - Ål - Kamille

/Soave - Soave classico - 2018
/*Condrieu - Les Caillets- 2018

Rødtunge - Gulerod - Asparges

/Nelson - Blanc de Noir - 2019
/*Wagram - Riesling - 2015

Musling - Pære - Pistacie

/Dona Blanca, Malvasia- Rueda - 2018
/*Bourgogne - Meursault - 2018

Brisler - Hummer - Græskar

/Beaujolais - Moulin-à-Vent - 2018
/*Bourgogne - Pommard - 2017

Vildgås og svampe fra skoven

/Spadafora - Syrah - Sicilien - 2015
/*Washington - The Hidden Syrah - 2012

Solbær - Lakrids - Yoghurt

/Pineau des Charentes - Cognac - NV
/*Cahors - Chateau la Cédre- 2015

3 Søde‍

Chokolade - majs

Saltet flødekaramel

Mazarin

MENU 900,-

MENU MED APERITIF, VINMENU & KAFFE: 1500,
*Opgradering til eksklusiv vinmenu +700,-

Feinsmeckeren

12 serveringer, opgraderet vinmenu, 10g caviar, osteret med vinmatch, afsluttende cocktail 2500,-

Retterne er naturligvis afstemt i størrelsen så man kan komme igennem alle 12 serveringer.

A la carte

Snacks

Ditlevs trøffeltoast
70,-

3 små snacks
100,-

10g Lyksvad caviar
150,-

Forretter

Musling - pære - pistacie
95,-

Rødtunge - græskar - fermenteret asparges
95,-

Rørt Tartar - tomat - chipotle
115,-

Hummer - salat - piment
140,-

Hovedretter

Rørt tartar - tomat - chipotle - polentafritter
240,-

Smørstegt pighvar - asparges - kartofler - riesling
290,-

Tournedos Rossini - trøffel - mere trøffel- polentafritter - fuglelever
380,-

Ost - Dessert

Flemmings osteudvalg med Lasses accroutements

Solbær - lakrids - yoghurt
90,-

Stikkelsbær - Anis
90,-