Private-dining

Ønsker I en intim oplevelse ud over det sædvanlige, eller er I bare totalt vintossede, så book en private dining hjemme hos jer eller få den fulde oplevelse med en intim aften i vores vinkælder.

Vinkælderen

Ønsker I den vildeste vinoplevelse, eller søger I måske en mere privat middag. Så er vores hyggelige vinkælder under restauranten, indrettet med et stort plankebord med plads til 10 pers. Her er mulighed for at nørde vin med vores sommeliers eller have en lidt mere privat middag. Det er de perfekte rammer til middagen efter bestyrelsesmødet eller ledergruppen, som måske skal have lidt privatliv.

Gourmet hjemme hos jer

Slip stressen ved indkøb, madlavning og borddækning og lad overskuddet gå til at opleve magien ved middagsselskabet. Så kan I holde fokus på det, der virkelig betyder noget; At være der for jeres gæster, at sidde ved bordet og bare slappe af og give plads til kvalitetstid. Dét skaber minder!

Vi sørger for det hele bare hjemme hos jer. Kokken og tjeneren ankommer cirka en time før I skal til bords og medbringer alt, hvad der er nødvendigt for den fulde restaurantoplevelse hjemme hos jer.

Menuen og aftenens forløb laver vi i fællesskab med jer.

Pris fra 1000,-

Min. 6 pers.
kontakt Rasmus@brorditlev.dk for booking og tilbud.

Luksus forplejning

Har I et arrangement, hvor I ønsker at maden skal være ud over det sædvanlige? Det kan være årets store jagt, sommerhusturen, lederweekenden, skituren eller noget helt andet.
Vi har stor erfaring med at rykke ud af de vanlige rammer og serverer Bror Ditlev kvaliteten i jeres ogivelser. Vi tilbyder naturligvis fuld forplejning, morgenmad, frokost, gourmetmiddag og meget mere.
Kontakt Rasmus@brorditlev.dk for at høre mere.


Tirsdag

17:30 – 23
Onsdag
17.30 – 23
Torsdag
17.30 – 24
Fredag
17.30 – 24
Lørdag
17.30 – 24

BROR DITLEV
Jernbanegade 44
6000 KOLDING