Den lille sæsonmenu som serveres onsdag & torsdag.
3 retter
Pære - musling - pistacie
Tyksteg - kål - æble
Solbær - Lakrids - Yoghurt
Menu: 400,-
Menu med vinmenu 650,-
Bobler og 3 snacks 175,-
En god start på dagen med 12 små retter
& Cava ad libitum.
Vores brunch starter med et glas Cava, og efterfølgende serverer vi kaffe, the og most fra Kristian Krogh. Læn jer tilbage og nyd to timers hyggespisning i topklasse.
pr. person 500,-
Oplev det bedste fra køkkenet og kælderen med vores store tasting menu.
3 Snacks
Løg - karamelsten
Grillet asparges
Laks - æble
/Blanc des blancs - Raventos - Conca
/*Champagne - Grand Cru- André Roger
6 Retter
Kartoffel - Trøffel - Citrontimian
/Chardonnay - Langhe - 2018
/*Condrieu - Les Caillets- 2018
Rødtunge - Gulerod - Asparges
/Nelson - Blanc de Noir - 2019
/*Wagram - Riesling - 2015
Musling - Pære - Pistacie
/Dona Blanca, Malvasia- Rueda - 2018
/*Bourgogne - Puligny-Montrachet - 2018
Brisler - Hummer - Græskar
/Beaujolais - Moulin-à-Vent - 2018
/*Bourgogne - Pommard - 2017
Krikand - Kål - Æble
/Sainte Cècile- Cotes du Rhône- 2017
/*Edonist - Cotes du Rhône- 2018
Kvæde - Kærnemælk - Brioche
/Moscato - Mclaren Vale - AUS
/*Cahors - Chateau la Cédre- 2015
3 Søde
Chokolade - jul
Saltet flødekaramel
Macaron
Menu 900,-
Menu med aperitif, vinmenu, kaffe 1550,-
*opgradering til eksklusiv vinmenu +700,-
Feinsmeckeren
12 serveringer, opgraderet vinmenu, 10g caviar, osteret med vinmatch, afsluttende cocktail 2500,-
Retterne er naturligvis afstemt i størrelsen så man kan komme igennem alle 12 serveringer.
Snacks
Ditlevs trøffeltoast 70,-
3 små snacks 100,-
10g Lyksvad caviar 150,-
Forretter
Musling - pære - pistacie
95,-
Kartoffel - Trøffel - Citrontimian
95,-
Rørt Tartar - tomat - chipotle
115,-
Hummer - græskar - smør
160,-
Hovedretter
Rørt tartar - tomat - chipotle - polentafritter
240,-
Smørstegt pighvar - asparges -
kartofler - riesling
290,-
Tournedos Rossini - trøffel - mere trøffel- polentafritter - fuglelever
380,-
Ost - Dessert
Udvalg af danske oste med Lasses accroutements - dagspris
Solbær - lakrids - yoghurt
90,-
Kvæde - Kærnemælk - Brioche
90,-
Vi laver TAKEAWAY, Bror Ditlev style - gode råvarer og fuld fokus på kvalitet.
Maden udleveres varm og hentes på Bror Ditlev på aftalt tidspunkt. Bestilling kun online. Der er begrænset antal.
Maden afhentes på Bror Ditlev i Jernbanegade, vi møder jer bag restauranten på parkeringspladsen ved Netto.
Afhentningstidspunkt vælges ved bestilling.
Ankommer du på samme tid som andre, så hold gerne lidt afstand. Vi gir' en fadøl, mens du venter🍺
Vi har ligeledes fundet lidt gode flasker i kælderen, som kan tilkøbes ved bestilling.
TAKEAWAY tirsdag
Poul vores fisker i Kerteminde har landet en god portion lyssej og hummere, som vi laver lækker takeaway med. Da det er pivfrisk fisk, er der selvfølgelig begrænset antal.
Risotto med hummerfond og rejer, spinat, skalotteløg, dild og hvidvin
Dertil 200g friskfanget lyssej bagt med pesto
pr. person: 150,-
Tilkøb 1 hel frisk kogt hummer på cirka 600g (kan også fåes med levende, hvis man selv har mod på det) 260,-
https://billetto.dk/e/takeaway-tirsdag-bror-ditlev-gourmet-…
TAKEAWAY onsdag
“Stroganof” på Krondyr fra Filsø samt wagyu oksekød.
Dertil Kartoffel, sellerimos med brunet smør og friskbagt brød
pr. person 150,-
https://billetto.dk/e/takeaway-onsdag-bror-ditlev-gourmet-t…
TAKEAWAY Torsdag - Blåbjerg Kanin
Kaninragout a la Provence med soltørret tomat, oliven, hvidløg og timian. Dertil gratineret polenta og tomat foccacia
pr. person 150,-
https://billetto.dk/e/takeaway-torsdag-bror-ditlev-gourmet-…
TAKEAWAY TAPAS
til aften ELLER lækkert til FROKOSTEN tirsdag, onsdag, torsdag
Nordisk håndlavet chacutteri og 4 forskellige danske oste fra mikromejerier.
4 slags Chacutteri - 200g
4 slags oste - 300g
Pesto genovese & Aioli.
1 stort foccacia brød.
PR. PAKKE 250,-
https://billetto.dk/e/tapas-togo-bror-ditlev-tirs-ons-torsd…
TAKEAWAY fredag og lørdag menu følger snarest…
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
LØRDAG
SØNDAG
17.30
17.30
17.30
17.30
10.30
-
-
-
-
-
22
22
22
22
13