bror ditlev

Bag det finurlige navn Bror Ditlev gemmer sig en håndfuld dedikerede unge mænd. De har sammen endelig fået sat Kolding på det gastronomiske landkort med et fine dining koncept med fokus på kvalitet og velsmag, samt et vinkort, der i skrivende stund, tæller over 400 forskellige vine.

Stilen og stemningen på Bror Ditlev er nemlig, ganske som de unge herrer bag konceptet, herligt afslappet og munter, tangerende til det festlige. Her er plads til alle, både til hverdag og til fest.

Gastronomien er inspireret af sæsonen og de bedste råvarer fra Danmark. Vi skifter løbende i menuerne og elsker både det klassiske, men også det nye køkken. Vi elsker håndværk og bruger lang tid på at sammensætte de bedste retter med det perfekte vinmatch.

Personerne bag

Rasmus Vemmelund

Manden med de mange kasketter.
Rasmus har de sidste knap 20 år arbejdet i Horeca branchen, til dagligt sørger Rasmus for sampillet mellem køkkenet og gulvet, han er ligeledes at finde begge steder.

Mark Dam

Vores faste inventar på gulvet. Mark har været med fra dag 1 og står for alle vores flydende sager. Trods hans alder har han en bred erfaring og er et omvandrende vinleksikon. Hans største passion er vin, og det kan smages.

Jonas Pedersen

Vores evigt smilende Souschef, som, sammen med Tom og vores elever, sikrer at produktet altid serveres som tiltænkt, og at smagene sidder lige i skabet. Udlært ved Brdr. Koch, og har gået sin gang på Syttende* i Sønderborg, inden han fandt til Kolding.

Thomas Dissomma

Tom, vores køkkenchef, er manden med de mange ideer, og kokken der virkelig værdsætter håndværket. Tom har arbejdet på fantastiske restauranter i hele verden, men har nu slået sig ned som køkkenchef hos os.

Anders Thunedborg

Bror Ditlevs nyeste skud på stammen! Anders er ny i serveringens kunst, men med en baggrund som skytte og vinavler samt en sommelieruddannelse, er Anders manden der har livserfaring, viden og gå-på-mod, og som altid møder gæsten veloplagt og med værtsskabet i fokus.


Tirsdag

17:30 – 23
Onsdag
17.30 – 23
Torsdag
17.30 – 24
Fredag
17.30 – 24
Lørdag
17.30 – 24

BROR DITLEV
Jernbanegade 44
6000 KOLDING